Najava filmova - Veljača 02/2015 2. dio

Nakon Fifty Shades of Grey, Wild Tales te Kingsman-a, nastavljamo sa najavom filmova koji nam stižu ovog mjeseca u kina.

19.02. nam stiže toliko iščekivani film "Boyhood", jedinstven film koji je sniman čak 12 godina i prati odrastanje jednog dječaka od njegove 5. sve do 18. godine. Film je poseban po mnogo toga, a najviše po načinu snimanja. Boyhood je nominiran čak za 6 Oscara, a prikupio je več i 140 raznih nagrada te još 122 nominacije. Film je ocijenjen sa vrlom visokom ocjenom 8.2 na IMDb, a zvuči gotovo nevjerovatna ocjena 100/100 na Metacritic.com.


Istoga dana dolazi i "The Woman in Black: Angel of Death", drama/horor/triler, nastavak uspješnog filma "The Woman in Black" iz 2012. godine sa Danielom Radcliffeom u glavnoj ulozi, kojeg u ovom nastavku nema. Tijekom Drugog svjetskog rata iz napadnutog Londona treba evakuirati skupinu djece. No, kuća koja bi trebala biti njihovo sigurno utočište sve je samo ne to. Ljupka i na osami, ona mudro skriva zlo koje u njoj stanuje, a koje će pristigla djeca nenamjerno ponovo probuditi.


Tjedan dana kasnije, dolaze nam još 2 nova filma, novi film Willa Smitha "Focus" te film redatelja Tima Burtona "Big Eyes". Film Big Eyes bi mogao biti jako zanimljiv film, sa Amy Adams i Christoferom Waltzom u glavnim ulogama. Izgleda da je Amy Adams još jednom odlično odradila svoju ulogu što je rezultiralo osvajanjem Golden Globe-a za najbolju glavnu glumicu u komediji/mjuziklu. Film je snimljen prema stvarnom događaju, o nastanku i slavi slikarice Margaret Keane, njezinom fenomenalnom uspjehu u 50-im godinama prošlog stoljeća, te o pravnoj bitci koju je kasnije vodila sa svojim suprugom jer je htio preuzeti svu slavu njenog rada na sebe.


Izvor: http://www.blitz-cinestar.hr/

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.