Promjene na MovieLandu!


S obzirom na određene promjene koje se uzrokovane pomicanjem satelita u galaksiji,  Movieland su zahvatila događanja koja su našem planetu filma dala potpuno novi izgled! Umjesto dosadašnjeg hladnog planeta kojim je prevladavala plava boja, nastao je MovieLand koji je postao izimno vruć planet gdje glavnu riječ imaju žarke boje. Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naše novo ruho i nadamo se kako će Vam omogućiti ugodniji i korisniji boravak, a svim novim posjetiteljima želimo izraziti dobrodošlicu!

Osim promjena u vizualnom izgledu, planet su zahvatile i brojne druge promjene. Nekoliko vrlo jakih potresa stvorilo je dva nova područja koja će vrlo brzo biti otkrivena. 

Prvo novo područje je kolumna "Pisma iz Pariza" u kojoj će direktno iz Pariza pisati etablirana slobodna novinarka Džana Mujadžić. Džana je vrlo iskusna i profesionalna osoba koja je, između ostalog, završila masters iz filma, teatra i audiovizuela. Džana aktivno sudjeluje u pisanju za brojne hrvatske i francuske magazine, a stručnjak je za film, teatar i modu. Iznimno nam je zadovoljstvo pružiti informaciju da se Džana pridružila našoj stalnoj autorskoj ekipi, a u njezinim tekstovima o filmu ćete moći vrlo brzo uživati.

Drugo područje je još neotkriveno, ali imamo informacije iz pouzdanih izvora da će MovieLand dobiti još jednu novu kolumnu, a šuška se da će autor biti naš dragi Danijel Jedriško.

Također, s obzirom da planet postaje svakim danom sve posjećeniji, odlučili smo ga podijeliti sa Vama na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru gdje ćemo prenositi naše tekstove, ali i gdje ćemo se svi skupa moći međusobno družiti i zabavljati. Svi ste pozvani i dobrodošli!




Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

0 komentari:

Objavi komentar