HBO otkazao drugu sezonu serije "Vinil/Vinyl"


Danas je internetom prostrujila vijest o otkazivanju druge sezone serije "Vinil". Iako je HBO svoju seriju posvećenu rock'n' rollu i sedamdesetima prvotno obnovio za drugu sezonu očito ipak nisu bili zadovoljni ostvarenim rezultatima.

"Vinil" je bez sumnje bio jedna od najiščekivanijih serija ove godine, pogotovo s obzirom na imena koja stoje iza serije. Bobby Canavale u glavnoj ulozi, Terence Winter ("Carstvo poroka") u kao showrunner, Mick Jagger i Martin Scorsese (koji je i režirao pilot) kao producenti, Sve to trebalo je biti garancija uspješne serije.

Recenziju prve sezone možete pročitati ovdje. Da podsjetimo, serija na kraju nije opravdala visoka očekivanja što zbog razvučene priče, što zbog previše prenemaganja, što zbog nedostatka jasnog smjera, a možda i najviše zbog podcjenjivanja gledatelja.

Kakogod, novi HBO šef programa Casey Bloys očito ne želi pravdati visoke produkcijske troškove "Vinila" i odlučio je presjeći zavrzlamu otkazivanjem serije. Tom odlukom "Vinil" je postao jedan od najambicioznijih projekata koje je HBO otkazao.

Bilo bi zanimljivo vidjeti je li ova kreativna ekipa sposobna seriju pretvoriti u nešto više od festivala nostalgije u drugoj sezoni. Nažalost, sad je jasno da nećemo dobiti tu priliku.



Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

0 komentari:

Objavi komentar