Dašak zvjezdane prašine u Sisku - Star Film Fest!


"Star Film Fest" je projekt u organizaciji Kino kluba Sisak, a održavati će se od 3. - 5. rujna 2015. na više ambijentalnih i pitoresknih lokacija u gradu Sisku. Otvaranje festivala održat će se u sisačkom Starom gradu, a tijekom trajanja festivala vrata će biti otvorena besplatno za sve zainteresirane.

Star Film Fest je filmski festival čije će se filmske projekcije odvijati na otvorenom, ispod nebeskog svoda. Cilj je okupiti što više sudionika iz Siska i Sisačko - moslavačke županije, Hrvatske i svijeta, te predstaviti i projicirati impozantne, kvalitetne i zanimljive filmove. U sklopu Star Film Festa bit će organizirane filmske radionice, odlasci u galerije i muzeje te okrugli stolovi i tribine bliskih i privlačnih tematika. Star Film Fest ponosno širi propagandu za najveću umjetnost - filmsku umjetnost, koja stoljećima u Hrvatskoj i svijetu doprinosi rastu i razvoju kulture.

Sa zadovoljstvom možemo objaviti kako je uredništvo "MovieLand - Planet filma" dogovorilo međusobnu suradnju  sa organizatorima filmskog festivala, te će biti jedan od medijskih pokrovitelja nadolazećeg filmskog festivala "Star Film Fest". Na našim stranicama moći ćete redovito pratiti sve novosti vezane uz festival sa kojega ćemo direktno izvještavati u rujnu ove godine.

Više informacija objaviti ćemo kroz idućih par dana.

Službena stranica SFF - http://sfilmfest.com/


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.