Još malo o Star Film Festu

Već smo najavili suradnju sa filmskim festivalom "Star Film Fest" koji će se odvijati početkom rujna u Sisku, a u nastavku teksta možete pročitati dodatne informacije vezane uz nadolazeći događaj.
Izvor: http://sfilmfest.com/

Star Film Fest aludira prvenstveno na mlade umjetnike, od osamnaeste do trideset i pete godine, no nema jasno definiranu dobnu granicu sudionika tako da su svi zainteresirani i više nego dobrododošli. Star Film Fest prvi puta je predstavljen prošle godine, a ove godine moći ćemo pratiti drugo izdanje festivala koji daje šansu mladim i talentiranim umjetnicima da pokažu svoje uratke javnosti. Filmske kategorije koje će biti na Star Film Festu su dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski i one take film.

Kako bi stekli dojam kako je to izgledalo prošle godine, predlažemo Vam da pročitate intervju sa jednim od prošlogodišnjih pobjednika, Anjom Kavić iz Banja Luke čiji je film "Neko od nas" na prošlogodišnjem Star Film Festu odnio nagradu u kategoriji za najbolji igrani film. Intervju možete pročitati OVDJE.

Prijave
Prijave za natjecatelje su otvorene do 15. srpnja, a rezultati natječaja biti će objavljeni krajem srpnja. Pozivamo sve autore i producente da se pridruže ovom hvalevrijednom događaju i postanu dijelom filmske čarolije. Prijaviti se možete na službenoj stranici festivala, OVDJE. Pravilnik, uvjete prijave, kategorije, nagrade i sve ostalo možete pročitati OVDJE.

Dosad je zaprimljeno preko 150 uradaka i svakim danom ih sve više pristiže. Već sad možemo zaključiti da ćemo ove godine imati priliku gledati brojne filmske poslastice u kojima ćemo uživati.

Izvor: http://sfilmfest.com/

Foto natječaj "Drugo lice Siska"
U sklopu festivala otvoren je i foto natječaj pod imenom "Drugo lice Siska". Pokušajte ispričati priču kroz Vaš objektiv fotoaparata i prikažite lice Siska koje želite da svi drugi vide.

Sudjelovati mogu apsolutno svi ljubitelji fotografije, nevezano da li su amateri ili profesionalci. Najbolje fotografije biti će nagrađene i objavljene na izložbi tijekom trajanja Star Film Festa! Ispunite prijavnicu na webu i pošaljite ju zajedno s fotografijom najkasnije do 15. kolovoza na e-mail foto@sfilmfest.com s naslovom "Foto natječaj: Drugo lice Siska".


Službena stranica SFF - http://sfilmfest.com/


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.