Deset najčitanijih filmova u 2015. na MovieLandu

2015. je bila naša prva godina s Vama. Iza nas je puno pogledanih filmova i serija, a godinu smo završili s preko 250 tekstova. Trudili smo se da nam promakne što manje kvalitetnih uradaka i nadamo se da smo Vam uspjeli približiti većinu onog dobrog što se nudilo na malim i velikim ekranim tokom cijele godine. Radujemo se 2016. godini i nadamo se da će biti još bolja, zanimljivija i kvalitetnija od prošle. Također, hvala svima Vama koji nas pratite i pozivamo Vas da i dalje zajedno sa nama istražujete filmske čari.
Za listu najboljih filmova 2015. godine po našem izboru morat ćete još malo pričekati, ali s veseljem najavjujemo liste najboljih filmova po izboru svakog našeg autora pojedinačno, te listu najboljih filmova po izboru naših čitatelja. Više informacija ćemo objaviti uskoro.

U nastavku donosimo deset najčitanijih filmova u 2015. na MovieLandu. Napominjemo da ova lista nije mjerilo kvalitete filmova, već popularnosti i čitanosti određenih objava. Lako je zaključiti da se neki od najboljih filmova ove godine neće naći na listi jer su izašli pred sam kraj godine. Pa, krenimo.


Tko je Bog koji nedostaje u "Ex Machina"?

Kad nepoznati gosti pokucaju na vrata...

"Osvetnici 2: Vladavina Ultrona" su (samo) uvod u ono što slijedi

Osvetnici 2: Vladavina Ultrona" (2015.) su (samo) uvod u ono što slijedi - See more at: http://movielandgroup.blogspot.hr/search?q=osvetnici#sthash.uGkTSDhj.dpuf
Osvetnici 2: Vladavina Ultrona" (2015.) su (samo) uvod u ono što slijedi - See more at: http://movielandgroup.blogspot.hr/search?q=osvetnici#sthash.uGkTSDhj.dpuf
To dolazi!

Cooper je super špijunka!

Izgubljen u vremenu...

Dobrodošli u Jurski svijet!

Bezvremenska Adaline

"Hoćemo još!" - Film koji traži bis.

Film za sve generacije!




Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

0 komentari:

Objavi komentar