Najava filmova - Lipanj 06/2015 1. dio

Drugi dio svibnja nije bio baš dobar za ljubitelje filmova. Među ostalim, u kinima smo imali priliku gledati remake filmskog klasika Poltergeist, avanturu Tomorrowland i akcijski spektakl San Andreas. Niti jedan od navedenih filmova nije postigao neki zapaženiji uspjeh i zadovoljio gledatelje, tako da smo svibanj ostavili već iza nas i okrećemo se filmovima koji dolaze u lipnju u hrvatska kina.

Redatelj: Paul Feig
Glumci: Melissa McCarthy, Rose Byrne, Jude Law, Jason Statham
Žanr: Akcija, Komedija
Trajanje: 120 minuta
Država: SAD
Početak prikazivanja: 04.06.2015.


Susan Cooper (Melissa McCarthy) je uredska analitičarka koja sudjeluje u najopasnijim misijama, ali koja je nepoznata svijetu kriminalaca. Kad njezin partner Bradley (Jude Law) nestane, ona će se dobrovoljno javiti za infiltraciju u svijet opasnih trgovaca oružjem i pokušati spriječiti globalnu katastrofu koja bi mogla nastati ako nuklearna bomba dospije u pogrešne ruke. Obruč se steže oko bugarke Rayne Boyanov (Rose Byrne) koja će postati njezina glavna meta. Suočena s početnim skepticizmom kolega i njihovim podsmijesima, špijunka hrabro kreće u borbu koja će biti sve, samo ne laka.

Imali smo priliku osobno pogledati "Špijunku" već na pretpremijeri i preporučamo vam da obavezno pogledate! Akcijska komedija gdje su smijeh i dobra zabava zagarantirani. Više dojmova o filmu možete pročitati u našoj recenziji filma, OVDJE.



Redatelj: Philip Martin
Glumci: John Travolta, Christopher Plummer, Tye Sheridan
Žanr: Krimić, Drama, Triler
Trajanje: 96 minuta
Država: SAD
Početak prikazivanja: 04.06.2015.


Raymond (John Travolta) je najbolji krivotvoritelj umjetnina na svijetu. Kako bi prijevremeno izašao iz zatvora, Raymond sklapa dogovor sa skupinom kriminalaca. U zamjenu za slobodan život bez rešetaka, Raymond mora izvesti gotovo nemoguću pljačku. Zadatak mu je krivotvoriti sliku Claudea Moneta, ukrasti original iz muzeja i zamijeniti ga replikom tako da nitko ne primjeti. Uz pomoć svoga oca (Christopher Plummer) i sina (Tye Sheridan) Raymond planira pljačku svog života.

Povratak Johna Travolte na velike ekrane nije prošao kako je on to želio. "The Forger" je dosad zaradio vrlo loše reakcije gledatelja i još lošije ocjene filmske kritike.



Redatelj: Eric Lartigau
Glumci: Karin Viard, François Damiens, Eric Elmosnino
Žanr: Komedija
Trajanje: 106 minuta
Država: francuska, Belgija
Početak prikazivanja: 04.06.2015.


Ovo je priča o mladoj djevojci koja živi sa gluhonijemim roditeljima. Sasvim slučajno Paula će otkriti svoj nevjerovatan glazbeni talent, a njezin savršen sluh i prekrasan glas zadivit će mnoge. 

O filmu je dosad poznato jako malo, ali ova francusko-belgijska komedija mogla bi biti vrlo lijep film.



Redatelj: Simon West
Glumci:  Jason StathamMichael AngaranoDominik García-Lorido, Sofia Vergara
Žanr: Akcija, Krimić
Trajanje: 92 minute 
Država: SAD
Početak prikazivanja: 11.06.2015.


Nick Wild (Jason Statham) je tjelohranitelj iz Las Vegasa sa smrtonosnim profesionalnim vještinama, ali i sa osobnim problemima sa ovisnošću o kocki. Nakon što njegov prijatelj nastrada od ruke sadističnog razbojnika, Nick kreće u osvetu ne znajući da je taj razbojnik sin moćnog mafijaškog šefa. Nick ulazi u svijet kriminalnog podzemlja i postaje meta mafije.

Film je zaradio loše kritike i čini se da je Wild Card još jedan u nizu filmova Jasona Stathama u kojem namrgođenog lica niza žrtve jednu za drugom. 



Redatelj: Colin Trevorrow
Glumci: Chris PrattBryce Dallas HowardTy Simpkins
Žanr: Akcija, Avantura, SF
Trajanje: 124 minute 
Država: SAD
Početak prikazivanja: 11.06.2015.


22 godine nakon događaja u Jurskom parku, Isla Nublar sada ima potpuno funkcionalan tematski park sa dinosaurima. Kreator Jurskog svijeta John Hammond nakon 10 godina rada dinosaurskog svijeta mora smisliti nove ideje kako privući posjetitelje s obzirom da posjećenost svakim danom sve više pada. John planira nove atrakcije u svijetu dinosaura koje se neće realizirati kako je on zamislio.

Film koji smo dugo čekali za par dana dolazi u hrvatska kina.  Jurski svijet će se prikazivati i u 3D formatu. Bit će vrlo zanimljivo vidjeti možemo li nakon odličnog reboot-a Mad Maxa dobiti i odličan nastavak Jurskog parka. Očekivanja su velika i nadamo se da će biti ispunjena.



Redatelj: Doug Ellin
Glumci:   Adrian GrenierKevin ConnollyJerry Ferrara
Žanr: Komedija
Trajanje: 104 minute 
Država: SAD
Početak prikazivanja: 11.06.2015.


Filmska zvijezda Vincent Chase i njegova ekipa se vraćaju i opet su u poslu sa super agentom Ari Goldom. Ambicije Chasea i ekipe su se promijenile, ali i dalje su iznimno povezani dok krstare hirovitim i osebujnim svijetom Hollywooda.


Izvor - /http://www.blitz-cinestar.hr/


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.