Najava filmova - Lipanj 06/2015 2. dio

Početkom lipnja imali smo priliku pogledati odličnu akcijsku komediju "Spy" gdje smo smijehom dobro izvježbali trbušne mišiće, a nakon smiješne špijunke zaputili smo se na Isla Nublar gdje smo istražili što nudi "Jurassic World". U drugom dijelu lipnja očekuje nas još smijeha uz dugo očekivani animirani film "Inside Out" i nove avanture popularnog medvjedića Teda u filmu "Ted 2".

Redatelj: Pete DocterRonaldo Del Carmen
Glavne uloge: Bojan Navojec, Pjer Meničanin, Iva Šulentić, Judita Franković
Žanr: Animirani
Trajanje: 94 minute
Država: SAD
Početak prikazivanja: 18.06.2015


Oskarovac Pete Docter vodio nas je već na puno maštovitih mjesta, a najnovija destinacija je um 11-godišnje Riley. Odrastanje može biti jako komplicirano uz brojne dileme, uspone i padove, a djetinjstvo mlade Riley postaje vrlo teško nakon selidbe u drugi grad zbog novog posla njenog oca. Kao i sve nas, Riley vode njene emocije: sreća, strah, ljutnja, gađenje i tuga. Emocije žive u kontrolnom centru uma gdje joj savjetima pomažu u svakodnevnom životu. Riley i njezini osjećaji bore se sa prilagodbom na život u novoj okolini. Iako kod Riley prevladava pozitivan stav uzrokovan glavnom emocijom srećom, javljaju se i ostali osjećaji u novim situacijama u gradu, kući i školi.

Inside Out je jedan od najiščekivanijih filmova godine koji je dosad zaradio veliki broj pohvala, a premijerno je prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu. Neki od nas nisu već dugo pogledali neki crtić, a sad je došlo vrijeme da to promijenimo! Apsolutno preporučamo odlazak u kino!



Redatelj: James McTeigue
Glavne uloge: Paddy WallaceParker SawyersBashar Rahal, Milla Jovovich, Pierce Brosnan
Žanr: Akcija, Krimić, Triler
Trajanje: 96 minuta
Država: SAD
Početak prikazivanja: 18.06.2015


Kate Abott (Milla Jovovich), operativka je odjela za sigurnost američke vlade. Nakon što pokuša spriječiti ulazak terorista na tlo SAD-a, postaje meta vrhunski obučenog plaćenog ubojice. Istovremeno optužena za bombaški napad na američku ambasadu u Londonu, Kate shvati da je napuštena od svih i prepuštena sama sebi. 

Redatelj James McTeigue je poznat po filmovima" Matrix" i "V for Vendetta", a u "Survivoru" je okupio vrlo zanimljivu glumačku ekipu predvođenu Millom Jovovich i Piercom Brosnanom. Film je izazvao brojne negativne kritike, a s obzirom da je već raspoloživ na nekim drugim izvorima, vjerujemo da će se vrlo mali broj gledatelja uputiti u kino pogledati ovaj akcijski krimić.



Redatelj: Bill Pohlad
Glavne uloge: John CusackPaul DanoElizabeth Banks
Žanr: Biografski, Drama, Glazbeni
Trajanje: 121 minuta
Država: SAD
Početak prikazivanja: 18.06.2015


Vođa Beach Boysa, Brian Wilson, napisao je 15 singlova koji su završili među Top 40 hitova, uključujući i revolucionarni album "Pet Sounds". Tijekom snimanja albuma "Smile" doživjet će živčani slom, a uslijedit će iznimno teška borba sa mentalnom bolešću. Brian će uz pomoć svoje supruge Melinde ipak ustrajati i održati se kao umjetnik.

U filmu se prikazuje kaos, ludilo i nevjerojatna priča koja stoji iza ovog glazbenog genija. "Love & Mercy" je biografska drama sa Johnom Cusackom u glavnoj ulozi koja na prvi pogled izgleda vrlo zanimljivo i povratne informacije gledatelja i kritičara dosad su vrlo dobre.



Redatelj: Seth MacFarlane
Glavne uloge: Mark WahlbergSeth MacFarlaneAmanda Seyfried
Žanr: Komedija
Trajanje: 114 minuta
Država: SAD
Početak prikazivanja: 25.06.2015


Ted se vratio! Ovaj put nije više zafrkant, već pravi obiteljski čovjek!

Novopečeni mladenci Ted i Tami-Lynn žele imati dijete, ali kako bi se kvalificirali kao podobni roditelji, Ted mora na sudu dokazati da je prava osoba.

Nastavak popularne komedije o simpatičnom medvjediću će sigurno privući puno gledatelja u kina.



Izvor: http://www.blitz-cinestar.hr/


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.