NAJAVA - Kidnapping Mr. Heineken (2015.)


Žanr: Akcija/Krimi/Drama
Redatelj: Daniel Alfredson
Scenarij: William Brookfield, Peter R. de Vries (autor)
Glume: Jim Sturgess, Sam Worthington, Anthony Hopkins |

"Kidnapping Mr. Heineken"  nam dolazi vrlo brzo, u ožujku. Napravit ćemo kratku najavu za ovaj vrlo zanimljiv film koji je adaptacija prema knjizi Petera R. de Vriesa.

U glavnim ulogama ćemo gledati Jima Sturgessa, Sama Worthingtona te Anthonya Hopkinsa. Akcijski krimi film povezan uz pivu, legendarnog gospodina Heinekena, i njegovu otmicu... može li zvučati bolje?


1983. godine, grupa prijatelja iz djetinjstva odlučila je napraviti zločin stoljeća,  oteti jednog od najbogatijih ljudi tada na svijetu, vlasnika Heinekenovog carstva kojeg glumi Anthony Hopkins. Šokantna oružana otmica dogodit će se usred bijelog dana na ulicama Amsterdama. Ovo je priča o planiranju otmice, posljedicama i konačnom padu otmičara pivskog tajkuna Alfreda Heinekena, koja je rezultirala najvećom ikad plaćenom otkupninom za jednu osobu.  Film je snimljen prema istinitom događaju.



"It was truly the perfect crime...until they got away with it. "
"To je bio zaista savršen zločin... dok se otmičari nisu izvukli sa time"

Tko još ne voli dobar film sa otmicom?  Još kada znamo da ćemo gledati odlične glumce, u jednoj vrlo zanimljivoj istinitoj priči, o tajkunu Heinekenu, čiji je brand poznat u cijelom svijetu, te o jednoj od najvećih otmica u povijesti, ne preostaje nam ništa drugo nego s nestrpljenjem iščekivati ovaj film koji mnogo obećava.



Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.