MovieLand - Planet filma na Facebooku!


Dragi naši čitatelji i pratitelji, ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na Facebooku u našoj filmskoj grupi MovieLand - Planet filma!

Želite pogledati neki dobar film, a niste sigurni što odabrati? Ili ste pak pogledali neki film pa želite pročitati i tuđa mišljenja te komentirati i raspravljati o filmovima?

U grupi redovito prenosimo recenzije i preporuke koje će vam sigurno pomoći pri odabiru idućeg filma! Prilikom odabira filmova nije nam bitno odakle oni dolaze već pratimo filmove iz cijelog svijeta. Od južnoameričkih filmova do hollywoodskih blockbustera. Preko Europe pa sve do daleke Azije. Stari ili novi, totalno je nevažno. Jedini kriterij su kvaliteta i dojam koji film koji ostavlja na nas!


Također s nama na "fejsu" možete pratiti najnovije torrente i trailere, ali i TV raspored gdje nastojimo napraviti podsjetnik za kvalitetne filmove koji se prikazuju na malim ekranima. Uz igru „Pogodi tko sam“ testiramo naše znanje i pogađamo glumce dok su bili mali, a iz anketa vezanih za svijet filma učimo jedni o drugima.

Postanite i Vi član naše grupe gdje su kvalitetni filmovi, dobra zabava i ugodna atmosfera zagarantirani!



Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

0 komentari:

Objavi komentar